İyilik Okulu Projesi Ekibinden Belediyeye Ziyaret

İyilik Okulu Projesi Ekibinden Belediyeye Ziyaret
İyilik Okulu Projesi Ekibi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Eğitimi Genel Müdürlüğü, ÖNDER ve Deniz Feneri tarafından yürütülen “İYİLİK OKULU” Projesi adı altında “Tarihine, Kültürüne ve Şehrine İyilik Et” projesi ekibi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı ve proje danışmanı Mustafa Özer, Başkan Çalışkan’a projenin detaylarını anlattı. Özer; proje amacının hep birlikte gelecek nesillere daha güzel bir kent bırakmak olduğunu, gelecek kuşaklara şehirdeki tarihi mirasları ilk günkü gibi görme fırsatı imkânının sağlanması olduğunu söyledi. Özer, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a projeye verdiği tam destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan son derece yerinde bulduğunu söyleyerek, "Bu kadim şehrin her zerresinde atalarımızın bir izi vardır. Bu tarihi dokuları ve mirasları korumak bizim en önemli vazifelerimizden biridir. Baktığımız zaman çeşitli yöntemlerle bu tarihi miraslarımız tahrip edilmekte. Bu noktada tüm vatandaşlarımızı duyarlı davranmaya ve bu miraslarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Karaman Belediyesi olarak proje dahilinde üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmaya hazırız. Bu kapsamda projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.