İyi Parti Karaman adayı belli oldu

İyi Parti Karaman adayı belli oldu
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan adayı belli oldu.

İYİ Parti Karaman İl Başkanı Zühtü Bahadır Bayraç Karaman Belediye Başkan adayı oldu.
Partisinin İl Başkanı olan Zühtü Bahadır Bayraç, İYİ Partinin kurucuları içerisinde yer alıyordu. daha sonra İl başkan yardımcısı olan Z. Bahadır Bayraç 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

ZÜHTÜ BAHADIR BAYRAÇ KİMDİR?
Zühtü Bahadır BAYRAÇ 1983 yılında Karaman'da doğdu. İlköğrenimini Karaman İstiklâl İlkokulunda ve Karaman Anadolu lisesi Ortaokul bölümünde bitirdi. Lise tahsilini 2001 yılında Konya'da Meram Fen Lisesinde tamamladı. 2006 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirip serbest eczacı olarak meslek hayatına atıldı.


2009 yılından bu yana TEB 50.Bölge Karaman Eczacı Odası Yönetim Kurulunda sayman olarak görev yaptı. Bununla birlikte Türk Eczacılar Birliği Büyük Kongre delegeliği de yapan Zühtü Bahadır Bayraç, 2011 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nin İşletme Bölümünde'Türkiye'de İlaç Pazarının Gelişimi ve Karaman İli Örneği" konulu teziyle Yüksek Lisans derecesi almaya hak kazandı
Siyasete İYİ Parti Kurucu Üyeliği ile başlayan Zühtü Bahadır BAYRAÇ, İYİ Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Karaman İl Başkanlığı yaptı. Karaman'ın ilk eczacılarından olan babası Muammer BAYRAÇ 'ın mesleğini devam ettirmekte olan Zühtü Bahadır Bayraç orta derecede İngilizce bilmekte, evli ve üç çocuk babasıdır.