İyi Parti Karaman Teşkilatı sahaya indi

İyi Parti Karaman Teşkilatı sahaya indi
Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti Karaman teşkilatı saha çalışmalarına başladı.

Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti geçtiğimiz haftalarda Karaman teşkilatını tamamlamıştı. Kurucu il başkanlığını yapan İsmet Hatipoğlu önderliğinde Karaman teşkilatını tamamlayan İYİ Parti saha çalışmalarına start vererek ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle Karamaninsesi.com’a da ziyarette bulunan İYİ Parti Karaman teşkilatı Gazeteci Hüseyin Ölger’i ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladılar.

Ziyarette Karamaninsesi.com’u terik eden İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; “ Karamaninsesi.com çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlarım.” Dedi.

Gazeteciliğin tarafsız olmasının elzem olduğunu belirten İsmet Hatipoğlu; “ Ülkemizde ki siyasi gelişmeler karşısında bağımsız medya kuruluşları her geçen gün dolaylı bir şekilde de olsa baskı altında olduklarını yapılan araştırmalarda görüyoruz. 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladığımız bu günde Gazeteciliğin Bağımsızlığı tartışılır hale geldiyse oturup düşünmemiz lazım. Bu noktada Karamaninsesi.com’u tebrik ediyorum mümkün oldukça tarafsız ve adil bir şekilde yayın çizgisi oluşturmaktadır.” Dedi.

İYİ Parti’nin Demokratik ortak fikrin bir olduğu bir paltform olduğunu söyleyen İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; “ Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi Ülkede yeni bir soluk yeni bir hareket başlatmış ve bunun vatandaş tarafında kabul edildiğini göstermiştir. Tüm baskı ve engellemelere rağmen İYİ Partiyi kurmuş ve Milli bir vazifeyi üstlenmiştir. Anadolu İnsanının sesi haline gelen İYİ Parti demokratik bir platform halini almıştır. Her siyasi görüşten insanın destek verdiği ve çığ gibi büyüyen bir sevgi seline dönüşen İYİ Parti hareketi önümüzdeki günlerde Allah’ın izniyle halkın desteğiyle Mecliste söz sahibi olacaktır.” Dedi.

Hiçbir siyasi hareketin devamı olmadıklarının altını çizen İsmet Hatipoğlu; “ Birileri bizim şu partinin devamı diye adlandırmaya çalışıyor. Şunu özellikle belirtiyorum biz hiçbir siyasi hereketin devamı değiliz. Biz halkın sesine kulak veren Milli bir hareketiz. Anadolu insanın çektiği zorlukları ve coğrafyamızda ki kan ve gözyaşını bitirecek Türkün gücünü gösterecek yerli bir siyasi hareketiz. Birileri çıkıp bizleri farklı görüşlerle bir tutmaya çalışsa da beyhude bir çırpınma olduğunu önümüzde ki ilk seçimlerde göreceklerdir. Halkımız İYİ Partiyi özümsedi bağrına bastı, aba altından sopa göstererek bu hareketi engellemeye çalışmak isteyenler aziz halkımızın dik duruşu karşısında İYİ Parti’nin rüzgarıyla savrulup yok olacaklardır.” Dedi.

Ziyaretten dolayı İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türk siyasi tarihinde yeni bir oluşuma imza atmanız demokratik bir ülke açısından bir kazanım olarak düşünüyorum. İnsanların farklı görüşlerini dile getirmesi ve bunun için bir araya gelmesi Demokrasinin zenginleşmesine vesile olacaktır. Kırmadan dökmeden ülkemizin menfaati için yapılacak olan her siyasi hareketin sesi olacağız. Sonuç itibariyle gazeteci olma şuuruyla hareket ediyor ve tarafsızlığı esas alıyoruz. Bu vesile ile çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.