"İstihdam Seferberliği” Toplantıları Devam Ediyor

"İstihdam Seferberliği” Toplantıları Devam Ediyor
“İstihdam Seferberliği 2019” programı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen “İstihdam Seferberliği 2019” programı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye genelinde 2.5 milyon kişiye istihdam olanağı sağlayacak program kapsamında Karaman Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü,  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Karaman Ticaret Borsası bir araya geldi. 

Toplantıya Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, İŞKUR İl Müdürü Kenan Ateş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan, Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Uysal, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş'ın  katıldığı toplantıda; İŞKUR ve SGK temsilcileri “İstihdam Seferberliği” hakkında sunum yaptılar.

Toplantı sonrasında kurumlar arası istihdam seferberliği  toplantılarının  devam edeceği görüşülerek toplantıya  son verildi.