İsmet Hatipoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

İsmet Hatipoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı
İYi Partiden anlamlı bir 15 Temmuz Mesajı

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, 15 Temmuz'a Tiyatro diyenler ile 15 Temmuz'u siyasi emellerine alet edenler arasında hiç bir farkın olmadığını söyledi.

İsmet Hatipoğlu yayınladığı mesajında; ''Her ne olursa olsun tüm vatanadaşların eşit sayıldığı yönetim biçimi olan demokrasiye,'' ''Seçilmiş hükümete,'' ''Devlete, Millete'' karşı; organize olan ve devlet içinde devlete dönüşen bir yapının; hain bir şekilde darbe girişiminde bulunan, Fettullahçı Terör Örgütünün gerçek yüzünü gördüğümüz 15 Temmuz tarihi, milletimiz tarafından asla unutulmayacaktır ve de unutulmamalıdır.

O geceyi (Tiyarto, kurgu v.s diyenler.) Sıradanlaştıranlarla, o geceyi siyasi emellerine alet edenlerin de birbirlerinden farkları yoktur. Milletimizin azmi, kararlılığı ve cesareti sayesinde; Türk Milletinin, demokrasisini ve milli biriğini nasıl savunduğunu; tüm dünyayla birlikte gördük. Bundan sonra, Türk Milletinin, milli birliğine ve demokrasisine el kaldırmaya ve saldırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

O gece şehit düşenlere aynı zamanda bugüne kadar vatanı uğruna şehit düşenlere, Allah'tan rahmet diliyorum tüm Gazilerimizi saygıyla anıyorum, hayatta olanlara Allah'tan şifa diliyorum. Tüm Karaman'lı hemşehrilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlar, sağlık ve huzur diliyorum." ded.