İl Müdürü Kısacık: “Her Şey Çocuklarımız İçin “

İl Müdürü Kısacık: “Her Şey Çocuklarımız İçin “
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Bütün çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara ne kadar çok önem verir, ne kadar donanımlı hale getirirsek geleceğimiz de o kadar teminat altında demektir” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında açılış törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, kutlamalar sonunda yaz spor okulları ve farklı spor branşlarında eğitim alan minik sporcular ile bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler eşliğinde çalışan genç sporcularla yakından ilgilenen Kısacık, başarılı bir sporcu olmak ve Türk sporuna en iyi şekilde hizmet için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirten Kısacık, “Bütün çocuklarımız bizim geleceğimiz. İl müdürlüğü olarak yaptığımız yatırımlar ve çalışmalar geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimiz için. Antrenörlerimiz Türk sporunu en iyi şekilde temsil edecek, gelenek ve göreneklerine bağlı ahlaklı sporcular yetiştirme derdinde. Son zamanlarda gelen sportif başarılarda bu disiplinli çalışmaların sonucu ve meyveleridir. Gençlerimiz azimli, istekli ve disiplinli oldukları müddetçe tüm hayallerini gerçekleştirecek yeteneğe sahipler. Yeter ki istesinler, inansınlar. Bizler il müdürlüğü olarak gençlerimizin her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Sporcularla hatıra fotoğrafı çekilen Kısacık, daha sonra Amatör Spor Haftası kapsamında bilardo, masa tenisi, hentbol, atletizm, güreş, hentbol ve voleybol branşlarında yapılacak müsabakalarla ilgili antrenörlerden bilgi aldı.