İl Müdürü Çalışkan, Öğrencilerin Sınav Heyecanına Ortak Oldu

İl Müdürü Çalışkan, Öğrencilerin Sınav Heyecanına Ortak Oldu
Özel yetenekli öğrencilere destek eğitimi veren Bilim ve Sanat Merkezleri bireysel değerlendirme sınavları tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da hafta sonu yapıldı.

Genel yetenek, resim ve müzik olmak üzere 3 kategoride yapılan sınavlarından bu hafta sonu 19 Mayıs İlkokulunda gerçekleştirilen resim bireysel değerlendirme sınavını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan incelemelerde bulundu. 
Sınava ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler veren Karaman Bilim Sanat Merkezi Müdürü Ayhan Zerman, “Resim sınavlarına bu yıl 1’inci aşamayı kazanan 173 aday katılarak yeteneklerini sergilediler” dedi.
19 Mayıs İlkokulunda gerçekleşen sınav uygulamasını yerinde inceleyen İl Müdürü Çalışkan, Karaman’da Bilim ve Sanat Merkezine olan ilginin artmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Çalışkan, “Sınav öncesi öğrencilerimizle sohbet ederek onların heyecanını paylaştık. Sınavla ilgili öğrencilerimizin düşüncelerini aldık. Sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum. " diye konuştu.