İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu Veda Toplantısı Gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu Veda Toplantısı Gerçekleştirdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Okul Müdürleriyle Bir Araya Gelerek Veda Toplantısı Gerçekleştirdi.

Veda toplantısı öncesinde okul ve kurum yöneticileriyle öğlen yemeğinde bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu öncelikle tayin süreciyle ilgili okul yöneticilerine bilgilendirmelerde bulunarak kendi talebiyle tayin istediğini belirtti. 
“Bütün arkadaşlarımla kimseyi dışlamadan aynı yakınlıkta olmaya gayret ettim”
İki yıllık çalışma süreci içerisinde okul yöneticilerinden memnun olduğunu söyleyen İl Müdürü Kuntoğlu “Çalışma arkadaşlarım olarak sizlerle iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Bakanlığımızın da bu noktada ilimizden memnuniyetini belirtmek isterim, onun için sizlere de teşekkür ediyorum. Tecrübelerim doğrultusunda yöneticilerimize rehberlik yapmaya gayret ettim. Yönetici tercihinde liyakate önem verdik, inisiyatifi bu noktada kullandık. Bütün arkadaşlarımla kimseyi dışlamadan aynı yakınlıkta olmaya gayret ettim.” şeklinde konuştu.
“Aynı gemide yer alan, yükü ve derdi bir olan kişileriz”
Okul ve kurumlarda yapılan örnek çalışma ve projelerden bahseden Kuntoğlu sözlerine şu devam ederek “Yaptığınız işlerde her zaman mevzuata riayet etmelisiniz. İyilikte ve kaliteli çalışmalarda birbirinize destek olarak sahip çıkmalısınız. Kurumlar arası işleyişte olduğu kadar bireysel ilişkilerde de dedikodu ve söze itibar etmeyin. Dedikodu toplum olarak birbirimizi yıpratır. Tahrip ederek bir yere varamayız. Aynı gemide yer alan, yükü ve derdi bir olan kişileriz. O sebeple tüm zorluklara rağmen sağsalim, güvenle sorumluluklarımızı yerine getirerek yükümüzü taşımalıyız. Devletimizin de milletimizin de bizlerden beklentisi bu. Küçük hesaplara takılmadan görevimizi layıkıyla yapabilmenin derdinde olmalıyız. Bizler görevi teslim ettikten sonra geride kalan, yaptığımız işlerin izi olacak.” dedi.  
“Her zaman bulunduğumuz konumda kapımız sizlere açık olacak”
İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu her kademeden çalışma arkadaşlarıyla her zaman saygı kuralları çerçevesinde iletişim içerisinde olmanın önemine değinerek “Değer verdiğiniz kadar karşılık görürsünüz. Görevde bulunduğumuz kurumlarda sağlıklı iletişim kurmak vazgeçilmez vasfımız olmalı. Şahsımı da bu konuda şanslı kabul ediyorum. Sizlerle sağlıklı iletişim içerisinde iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. İnsanlığımızdan kaynaklanan hata payımız olabilir. Bu noktada istemeyerek veya farkında olmasak da sizi üzecek bir davranışım olmuşsa sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum. Her zaman bulunduğumuz konumda kapımız sizlere açık olacak.” diyerek sözlerini tamamladı. 
“İl Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu ile iki yıl uyum içerisinde görev yaptık”
Okul ve kurum yöneticileri adına söz alan Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Durmuş Sayaslan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’yla uyum içerisinde görev yaptıklarını belirterek İl Müdürü Kuntoğlu’nun kendilerine sağladığı motivasyon ve destekten dolayı teşekkür etti. 
Program okul yöneticilerinin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na hediye takdimi ile sona erdi.