İl Genel Meclisi Yeni Üyeler İle İlk Toplantısını Yaptı

İl Genel Meclisi Yeni Üyeler İle İlk Toplantısını Yaptı
Karaman İl Genel Meclisi 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatalarını alan yeni Meclis Üyeleri ile ilk toplantısını 15 Nisan Pazartesi günü saat 14:00’te İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

İlk toplantıya en yaşlı üye sıfatı ile Adem KAPAR başkanlık etti. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu vatan uğruna şehit olmuş tüm Aziz Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımızın sonrasında KAPAR’ın İl Genel Meclisi’nin işleyişi ile ilgili yaptığı bilgilendirme ve yeni gelen Meclis Üyelerine başarı dileklerinin ardından Divan Seçimlerine geçildi.
Başkan, Başkan Vekilleri ve Katip Üyeler, İl Genel Meclisi Üyeleri’nin oyları ile belirlendi.
Oylamalar sonucunda Adem KAPAR oy çokluğu ile İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçildi. 
Seçimlerin belli olmasının ardından Meclis Başkanı olan Adem KAPAR bir konuşma yaparak: “Tüm Meclis Üyesi arkadaşlarıma beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisi olarak hepimizin amacı, İlimiz ve İlçelerimizin sorunlarının giderilmesinde ve daha kaliteli hizmet almalarını sağlama noktasında vatandaşımız ile İdaremiz arasında bir köprü olmak ve Karamanımızı hak ettiği konuma ulaştırmak. Bu noktada daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de İl Genel Meclisi olarak uyum içinde çalışacağımıza ve İdaremiz ile çok daha kaliteli hizmet ve projelerin altına imzamızı atacağımıza inancım tam. Ben hepimize başarı ve kolaylık diliyor, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.
Toplantı yapılan fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.