İl Genel Meclisi 2022 Şubat Ayı Toplantıları Başladı

İl Genel Meclisi 2022 Şubat Ayı Toplantıları Başladı
Karaman İl Genel Meclisi Şubat ayının ilk toplantısını, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp ÇAYIR başkanlığında saat 15.00’te İl Genel Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.
Meclis Başkanı Eyüp ÇAYIR, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın Covit19 testlerinin pozitif çıkmasından dolayı başta Sn. Cumhurbaşkanımız, Milli Savunma Bakanımız ve tüm hastalarımıza acil şifalar diledi. Ayrıca2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 2. Yarıyılının başlamasından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi.
 
İl Genel Meclis Başkanı Eyüp ÇAYIR, 07-11.02.2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2022 Şubat ayı Meclis Toplantılarında alınacak olan kararların İlimize ve Vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak toplantıya başladı.
 
İl Genel Meclis Üyeleri katılımı ile başlayan Şubat ayı toplantılarında Meclisin gündeminde bu ay; Komisyonlardan gelen raporlar, İl Özel İdaresine bağlı yerlerdeki uygulama imar planı teklifleri ve birimlerden gelen teklifler dâhil pek çok gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak.