İkinci İstasyon Caddesi Yenileniyor

İkinci İstasyon Caddesi Yenileniyor
Karaman Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden birisi olan ikinci istasyon caddesi düzenleme çalışmalarına başladı.

 Çalışmalar tamamlandıktan sonra ikinci istasyon caddesi daha modern ve estetik bir görünümüme kavuşacak.

Karaman Belediyesi, Yunus Emre Caddesi, Yeni Minare Caddesi ve İbrahim Bey Caddesi düzenlemelerinin ardından, şimdi de İkinci İstasyon Caddesiʹnde kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı.
Çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; " Modern şehircilik anlayışımızın en önemli göstergelerinden birisi olan cadde düzenlemelerine devam ediyoruz. Yeni Minare, Yunus Emre ve İbrahim Bey Caddelerinden sonra şimdi de İkinci İstasyon Caddesi üzerinde çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalar kapsamında, özellikle 35-40 yıldır eskimiş, yıpranmış ve neredeyse ihtiyaca cevap veremez hale gelmiş içme suyu hatlarını yenileyeceğiz. Kanalizasyon hatlarını ve yağmur suyu ishale hatlarını da tamamen yenileyeceğiz. Alt yapı çalışmaları tamamlanmasının hemen ardından,cadde üzerine kalitesi yüksek sıcak asfalt sereceğiz. Ayrıca kaldırımlara, modern bir görünüme sahip andezit taşlar döşeyeceğiz. Yine kaldırımlarda görme engelli kardeşlerimizin rahat ulaşımını sağlayacak hissedilebilir özel taşlar döşeyeceğiz. Son olarak cadde üzerine modern aydınlatma sistemleri yerleştireceğiz. Çalışmalarımızı yaklaşık iki ay gibi kısa bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz"
Sırada Molla Fenari ve İmaret Caddesi Var
Cadde düzenleme ve alt yapı yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Çalışkan; " İkinci İstasyon Caddesi düzenlemesinin yanı sıra kısa süre içerisinde Molla Fenari ve İmaret Caddelerini de aynı şekilde düzenleyeceğiz. Molla Fenari ve İmaret Cadde düzenlemesi projelendirme çalışmaları tamamlandı." dedi.
Başkan Çalışkan; "Karamanʹda Hizmet Gitmemiş Tek Bir Mahalle Kalmayacak"
"Karamanlı her şeyin en iyisine layıktır" diyen Başkan Çalışkan; " Halkımızın modern, rahat ve huzurlu bir şehirde yaşam sürmeleri için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımız sadece şehir merkezi ile sınırlı değil. Şehir genelinde asfaltlama, kaldırım, içme suyu ve yağmur suyu hattı çalışmaları yürüteceğiz. Bizler bu şehrin hizmetkârıyız. Karamanʹda hizmet gitmeyen tek bir mahalle kalmayacak." dedi.