İhsan ve Emin Duru’ya Sporculardan Plaket

İhsan ve Emin Duru’ya Sporculardan Plaket
Karaman Duru Bulgur Yunus Emre Akademi Gençlik ve Spor kulübü (Fight Club Academy) yöneticisi ve sporculardan İhsan ve Emin Duru’ya teşekkür plaketi.
Gençlere verdiği önemle adından sık sık söz ettiren İhsan Duru’ya Kickboks sporcuları bugün teşekkür plaketi sundu.
Karaman Kickboks il temsilcisi ve antrenörü olan Hasan Hüseyin Şevik ve beraberinde katılan Sporcular; Burak Deniz Arslan ve Ceren Karabacak, Duru Bulgur yöneticileri İhsan Duru ve Mehmet Emin Duru’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
 
Gençlerin sporla ilgilenmesi için desteklerinin devam edeceğini belirten Duru Bulgur Onursal Başkanı İhsan Duru gençlere teşekkür ederek; “ Biz gençlerimizin spora önem vermesini ve Türkiye’de başarılara imza atmasını istiyoruz. Sizin başarılarınız bizim mutluluğumuzdur. Ayrıca Plaket için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.” Dedi.
 
Karaman Kickboks il temsilcisi ve antrenörü olan Hasan Hüseyin Şevik, İhsan Duru ve Mehmet Emin Duru’ya teşekkür ederek; “ Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah daha güzel başarılara imza atacağız. Şuan da Sporcularımızdan Ceren Karabacak Muay Thai yarışmasında birinci olurken, Burak Deniz Arslan’da Aksaray'da düzenlenen Profesyonel Kickboks Galasında şampiyon oldu. ” Dedi.