Karamanın Yerel haber sitesi

İhsan Duru’dan haber sitemize ziyaret

Duru Bulgur’un sahibi İhsan Duru haber sitemize ziyarette bulundu.

İhsan Duru’dan haber sitemize ziyaret
  • 11 Ocak 2023, Çarşamba 15:20
Karaman’ın Markası olan Duru Bulgur’un sahibi İhsan Duru Gazeteci Hüseyin Ölger’i ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı.
 
Gazetecilik Mesleğinin meşakkatli bir o kadar da önemli bir meslek olduğunu belirten İhsan Duru; “ Sizleri tebrik ediyorum, Böyle zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de Basın mensuplarının gecesi gündüzü yok, tatili yok. Bundan dolayı 10 Ocak Gazeteciler gününüzü en içten dileklerimle kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim.” Dedi.
 
İhsan Duru’nun ziyaretinden çok memnun kaldığını söyleyen Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Karaman’ın markası olan ve ilimizi Dünya’ya tanıtan bir iş adamının bizleri ziyaret etmesi şahsımı ve arkadaşlarımı fazlasıyla sevindirmiştir. Bizleri hatırladığınız için şahsınıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

yukarı çık