İftiracı Aktroller yine devrede

İftiracı Aktroller yine devrede
Sahte hesaplar kurarak insanlara iftiralar atıp karalamak isteyen troller Savaş Kalaycı'yı karalamak için sosyal medyayı kullanıyorlar.
Birileri Savaş Kalaycı'yı karalamak için sosyal medya da iftira kampanyaları başlatıyorlar. Karamaninsesi.com olarak şunu belirtmek isteriz ki; Hizmetleri engellemeye çalışmak Karaman'a ihanet olduğu gibi bu yönde algı yaratmaya çalışmak da aynı şekilde ihanettir.
Son derece kısıtlı imkanlarla bu şehre güzel ve kalıcı hizmetler yapmanın derdinde olan bir belediye başkanı ve O'nun çalışma arkadaşları, diğer tarafta ise haset, kıskançlık ve hazımsızlık duygularıyla gözleri ve kalpleri kararmış, vandalist bir güruh. Bu şehir her şeyin farkında beyler.. Karamanlıları aptal yerine koymaya ve gütmeye kalkışmayın. Aynı kalemden çıkmış nefret kokan bir metni, algı yaratmak hevesiyle servis etmek de neyin nesi? Ne yapmış belediye sorarım size. Çirkin bir görüntüyü ortadan kaldırmış, yerine bir semt parkı yapmış. Parkın içerisine de mahalle sakinleri ve üniversite öğrencileri istifade etsinler, nefes alıp bir çay içimi yorgunluk atsınlar diye küçük bir kafe yapmış. Ne var bunda? Nesini kıskandınız?
Sizi duyan da sanki sanayi yolu üzerinde ticari arsa oluşturup yandaşlara peşkeş çekilmiş ve büyük rant sağlanmış sanır!!! Ama o dönemler geride kaldı beyler. Çok geride kaldı. Artık yetimin, öksüzün hakkı yenmiyor. Rant kavgası yapılmıyor. Halkın parası son kuruşuna kadar yine halk için harcanıyor.
Bu şehir için çalışanlara, taş üstüne taş koyanlara helal olsun.. Savaş Kalaycı başkana da helal olsun. Sen Karaman için yürümeye devam et başkanım, Karaman zaten senin arkanda.
Bugüne kadar Karaman için çalışalanlardan Allah razı olsun. Gerek Belediye Başkanları olsun gerekse işçileri olsun. Gerçekten taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun.
 
Ertuğrul Çalışkan'dan da Allah razı olsun Karaman'a hizmetleri oldu ama onunda çukurunu kazmaya çalışan rantçı, sömürücü, bir karış sakalıyla ihale peşinden koşup vatandaşı sömürenler bugün de Savaş Kalaycı'ya iftiralar atmaya çalışıyorlar.
Karaman halkı uyandı beyler. Bu Millet sizi 31 Martta sizi nasıl rezil ettiyse yine rezil olacaksınız. Bunu da bi tarafa yazın.