İYİ Parti'den haber sitemize ziyaret

İYİ Parti'den haber sitemize ziyaret
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan adayı Zühtü Bahadır Bayraç ve parti yönetimi haber sitemize ziyarette bulundu.
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan adayı Zühtü Bahadır Bayraç, İl Başkanı Kenan Arı, Merkez ilçe Başkanı Aydın Ünlüsoy ve İl Başkan yardımcısı Hikmet Elitaş Karamaninsesi.com ziyarette bulundu.
 
10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla ziyarette bulunan Zühtü Bahadır Bayraç, "Özgür ve Bağımsızlık mücadelesi veren bir mesleğin içerisindesiniz. Özellikle bu dönemde tarafsız ve özgür gazetecilik yapmanın fatursaı Hapis oluyor. Sizlerin mesleği bu dönemin en zor mesleklerden biri haline geldi." dedi.
 
Ülkenin vahim bir önemden geçtiğini belirten İYİ Parti Karaman Belediye Başkan adayı Zühtü Bahadır Bayraç; " AKP Hükümeti, gerek adalette gerekse ekonomi de ülkeyi çok kötü yerlere getirdi. Milletimiz gelen faturalara yetişemiyor. Canları acıyor. Tabii bunu özellikle sosyal paylaşım sitelerinde tepki olarak paylaşıyorlar. Ardından bu kişilere dava açılıyor. Gördüğünüz gibi Ekonomiyi perişan ediyor bunu söyleyene de kafasına göre ceza veriyorlar. Bunun neresinde Adalet var, neresinde Ekonomik kalkınma var. Partinin ismine baktığınızda Adalet ve Kalkınma yazıyor, 16 yıldır yaptıkları en iyi şeyi yani söylediklerinin tersini yapıyorlar." dedi.
Adaylık konusunda beklemdikleri bir ilgi ile karşılaştıklarının söyleyen Zühtü Bahadır Bayraç ; " Adaylığımız açıklandıktan sonra gerek partimizde gerekse görüştümüz kişilerde büyük bir heyecan oluştu. Biz büyük bir aileyiz Biz İYİ bir aileyiz. Bu Aile inşallah 31 Mart seçimlerinde daha da büyüyecek İnşallah halkımızın vereceği destekle bunu göstereceğiz." dedi.
 
İYİ Parti Başkan adayı ve Partililerin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger; " Öncelikle bu nazi ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizin başarılı bir şekilde ilerlediğinizi bizde görüyoruz. İNşallah Ülkemize, Karaman'a ve şahsınıza hayırlar getiren bir seçim sonucu olur." dedi.