İYİ Parti'den haber sitemize ziyaret

İYİ Parti'den haber sitemize ziyaret
İYİ Parti Milletvekili aday adayları haber sitemize ziyarette bulundular.

İYİ Parti Seçim Komitesi ve Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal, Milletvekili aday adayı İsmet Hatipoğlu ve Av. Merve Uçar haber sitemize ziyarette bulunarak, seçim sürecini değerlendirdi. 

Türkiye'nin en önemli seçiminin 24 Haziran seçimleri olduğunu söyleyen Seçim Komitesi ve Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal, kimsenin beklemediği bir ıy patlamasının gerçekleşeceğini söyledi. İnsanların Ekonomi buhranı yaşadığını belirten Necdet Uysal; " Bugün ülkemiz 1999 da ki ekonomi sıkıntının aynısını yaşamaktadır. Sadece ekonomi sıkıntı değil beraberdinde özgürlüklerin kısıtlanması ve ayrıştırma sorunuyla karşı karşıyadır. Bunları yakinen gören vatandaşlarımız 24 Haziran seçimlerinde en güzel cevabı verecektir. Sessiz yığınların sesini duyacaksınız." dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in müthiş bir ilgi gördüğünü söyleyen Milletvekili aday adayı İsmet Hatipoğlu; " Herkes şunu iyi bilsinki İYİ Parti Türkiye'de tarihi bir oy patlaması gerçekleştirecektir. Anket şirketlerinin bile yanılacağı bir seçim olacak. Şuan anketlerde %20 civarlarında gösteriyor bu rakamın üstü olabilir ama asla altı olmayacak." dedi.

İYİ Parti'den Milletvekili aday adayı olan Avukat Merve Uçar seçimden çok umutlu olduğunu belirterek Bir kadının artık Mecliste Karaman temsil etmesi gerektiğini belirtti. Karaman'da ki Kadınlardan destek bekleyen Av. Merve Uçar;" Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e halkın olan sevgi ve ilgisini gördükçe umudumuz daha da artıyor. Bir Kadın olarak Lider kadın olan bir partide olmak benim için onur vericidir. Onun için Karaman'lı kadınlardan da destek bekliyoruz." dedi.