İYİ Parti’den gazetecilere ambargo

İYİ Parti’den gazetecilere ambargo
İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu Karaman’da sevmediği gazetecilere ambargo koyuyor.
Her fırsatta AK Parti’nin Gazetecilere Maddi ve Manevi baskı yaptığını iddia eden İYİ Parti kendisini 1 konu hakkında eleştiren Karaman’ın yerel gazetecilerine ambargo koydu.
İl Başkanı İsmet Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde aday tanıtım programında Karaman’lı gazetecilere ödeme yaptığı ama kendisini eleştiren, Karaman’ın en eski haber sitelerinden; Karamaninsesi.com, Larende.com ve E-Karaman.com’a herhangi bir reklam ödemesi yapılmaması ve bu sitelerle asla ilişkide bulunulmaması için talimat verdiği öğrenildi.
 
AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında muhalif medya olarak bilinen Karamaninsesi.com’a hiçbir zaman ambargo konulmazken İYİ Parti’yi kurulduğu günden bu yana destekleyen Karamaninsesi.com’a ambargo koyması nankörlüğünde ayrı bir yüzü olarak gözükmekte.
 
PARALAR VEKİL ADAYLARINDAN AMBARGO HATİPOĞLU’NDAN
 
İYİ Parti’nin yasakçı il Başkanı İsmet Hatipoğlu diğer gazetecilere yaptığı ödemeleri de Milletvekili aday adaylarından tanıtım için topladığı paralarla yaptığı öğrenildi.
Edindiğimiz bilgilere göre İsmet Hatipoğlu, Milletvekili aday adaylarından kişi başı yaklaşık 100 bin lira talep ettiği iddia edildi. Adaylık için 30 bin TL, Tanıtım için 30 bin TL ve partiye araç almak için yaklaşık 40 bin TL para istediği öğrenildi.
 
GAZETECİLER SİZİ KANDIRIR DİKKAT EDİN
 
Ayrıca edindiğimizi bir iddia ya göre de İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Milletvekili aday adaylarına uyarı yaparak; “ Kendi başınıza gazetecilerle reklam anlaşması yapmayın, onlar sizi kandırır, Siz paraları bize verin sizin adınıza biz yaparız” şeklinde gazetecileri aşağılayan ifadeler kullandığı öğrenildi.
 
SADECE ATİLLA ZORLU’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
 
Konu hakkında tepki gösteren Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger yaptığı açıklamasında; “ İsmet Hatipoğlu’nun bu hareketi bizi zerre miktar etkilemez Lakin yaptığı bu hareketle nasıl nankör biri olduğunu göstermiş oldu. Ben 22 yıldır Gazeteciyim ve Karamaninsesi.com 15 yıldır yayın yapan bir kuruluştur. Zaman zaman yanlışları gördüğümüzde İktidarı cesurca eleştirmemize rağmen hiçbir zaman AK Parti tarafından ambargoya uğramadık. İsmet Hatipoğlu denen şahıs lafa geldiğinde özgürlükten bahsediyor Gazetecilere “Maddi ve Manevi” baskı yapılmasını eleştiriyor! Peki, kendileri ne yapıyor.? Allah’tan İsmet Hatipoğlu zihniyeti daha iktidara gelmedi. Bu zihniyet gelse sanırım hapsi boylarız. Tabii Burada 6’lı masanın diğer partilerini asla ve asla eleştirmiyorum. Bu eleştiri sadece İsmet Hatipoğlu denen zat içindir. Bu arada İYİ Parti’nin Milletvekili aday adaylarından sadece Atilla Zorlu’ya teşekkür ediyoruz. Kendisi asla böyle bir ambargoyu kabul etmedi. Atilla Zorlu’yu geçen sene eleştirmemize rağmen sevgisini ve ilgisini eksik etmediği için teşekkür ediyoruz.” Dedi.