İYİ Parti çıkarma yapıyor

İYİ Parti çıkarma yapıyor
İYİ Parti Karaman merkez ve Ermenek bölgesine adeta çıkarma yapıyor.

24 Haziran seçimleri için yoğun bir çalışma sürecine giren Partiler seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütürken en dikkat çeken partilerden biri de İYİ Parti oldu. 

Karaman Merkez ve Taşeli bölgesine ziyaretlerde bulunan ve halkla kucaklaşan İYİ Parti Milletvekili adayları vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşıyor.

Karaman Merkezde İYİ Parti Milletvekili adayları İsmet Hatipoğlu ve Merve Uçar, esnafın sorunlarını dinleyerek İYİ Partiye destek istiyorlar. Halkın sorunlarını not ettiklerini belirten İYİ Parti Karaman 1. sıra adayı İsmet Haitpoğlu; " Halkımızın sorunlarını biliyorduk ama bu kadar ileri seviyede olduğunu kendileini dinleyince şahit oluyoruz. Borçlarını ödeyemedikleri için hacizle karşı karşıya kalan esnafın sorunları bir kaçtane değil onlarca sorunları var. Hükümetin çözmek zorunda olduğu sorunların daha çok olduğu net olarak görülmektedir. Bağ-kur'unu ödeyemeyen işçisinin sigortasını ödeyemeyen küçük ve orta işletmeli kuruluşlar gelecekten umutlarının da olmadığı bizlere belirtiliyor. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in şahsına büyük güven olduğunu görüyoruz." dedi. 

 

Ermenek Bölgesinde çalışmaları yürüten İYİ Parti Milletvekili adatı Atilla Zorlu ; " Allah'a şükürler olsun ki Taşeli bölgesi kararını vermiş. Nereye gitsek şahsımıza ve partimize büyük ilgi var. Biz diyoruz ki Taşeli İYİ olacak. bu da 24 Haziran seçimlerinde belli olacak. Özellikle Ermenek'te esnaf adeta kan ağlıyor kime gitsek kime sorsak haline inancı gereği şükrediyor ama felakete gittiğini söylemekten geri duramıyor. Esnaf şikayetçi, köylü şikayetçi hatta iş adamları bile şikayetçi. Şimdi ben soruyorum, Allah'ınızı severseniz nasıl oluyorda Ekonomi iyi ye gidiyor nasıl oluyorda Türkiye güçleniyor. Hükümetin emrinde ki bazı kurumların rakamları sadece kendilerini tatmin ediyorlar, gerçek burada gerçek Ermenek'te gelsinler buraya baksınlar." dedi.