İYİ Parti adaylarını tanıttı

İYİ Parti adaylarını tanıttı
İYİ Parti Karaman teşkilatı tanıttı

İYİ Parti Karaman İl teşkilatı dün aday adaylarını tanıttı. 

İYİ Parti'den yapılan açıklamada; "24 Haziran'da yapılacak seçim bu güne kadar yapılmış olan seçimlerin toplamından daha fazla önemlidir.
Bugün Karamanımızda aday adayı tanıtım toplantısını icra ediyoruz. Bugüne kadar Ülke olarak birçok seçim atlattık. Yapılan her seçim kuşkusuz kendi içinde ayrı bir öneme sahipti, kendi içinde koşulları vardı... "Fakat 24 Haziran'da yapılacak olan seçim bugüne kadar yapılmış olan seçimlerin toplamından daha fazla öneme sahip bir seçimdir" Bu bağlamda Memleketimizin idaresine talip ve özbeöz Karamanlı olan bu İYİ insanların aday adaylıklarının Karaman’ımıza ve Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, değerli arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu kutlu yollarında hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum.
İYİ Parti Karaman milletvekilliği aday adaylarımız şu isimlerden oluşmaktadır. Sayın Ahmet Koçak,(Emekli Yarbay) Sayın Atila Zorlu,(Öğretim Görevlisi), Sayın İsmet İlmi Hatipoğlu (Emekli Yönetici), Sayın Merve Uçar,(Avukat).
Tarihi ve Kültürüyle, Elması ve Buğdayıyla, Genci ve Yaşlısıyla, Yörük ve Türkmen’iyle, Yunus’u ve Mehmet Bey’iyle, kısaca tüm renkleriyle; her şeyin en İYİ sini hak eden Karamanlı hemşerilerimize gösterecekleri yakın ilgi alaka, destek ve dualarından dolayı teşekkür eder selam ve saygılarımızı sunarım.