İYİ Parti Ermenek İlçe Başkanı, AKP'li Başkanı kınadı

İYİ Parti Ermenek İlçe Başkanı, AKP'li Başkanı kınadı
İYİ Parti Ermenek İlçe Başkanı Kamil Koçdayı, AKP'nin Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş'ı kınadı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş kişisel Facebook hesabından; " Ayıyı muhtar yapan köy, Armudu anca rüyasında görür.. Çin Atasözü." mesajını atarak hemşerilerine "Hayırlı Sabahlar, Hayırlı işler dilerim herkese"  demişti. Mevlüt Sarıtaş gelen tepkiler karşısında paylaşımını kaldırmıştı.

Bu Paylaşımıyla Ermenek Belediyesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Zorlu'nun hedef alındığı ilçe sakinleri tarafından biliniyor. 

İYİ Parti Ermenek İlçe Başkanı Kamil Koçdayı'da Mevlüt Sarıtaş'ın bu sözlerinin güç zehirlenmesi olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Kamil Koçdayı yaptığı açıklamasında; " Geçtiğimiz günlerde ak parti ilçe başkanı arkadaşın demokrasinin yansıması olan muhtar arkadaşlarımızı hedef alan çirkin ve talihsiz açıklaması bir siyasetçiye ,medeni bir insana yakışan bir açıklama değildir, İYİ PARTI Ermenek ilce teşkilatı olarak kendisini kınıyoruz.

"Ayıyı muhtar yapan köy armutu rüyasında görür " paylasimiyla muhtarlarımızi ayiya benzeterek 16 ilce merkezi köylerimizde beraber toplam 58 muhtarimiza yapılan bu saygısızlığı güzel Türkçemizi düzgün kullanamayan birinin Çin atasözü dur diye açıklaması da ayrı bir talihsizliktir.
 
Bu durum Tek Adam rejiminin beraberinde getirdiği GÜÇ ZEHİRLENMESİ ni ak parti ilçe başkanı arkadaşimiza yansımasıdır.
Bu çirkin aciklama karşısında sessiz kalan Ermenek muhtarlar derneği ve Karaman Muhtarlar derneginin Ermenek İYİ PARTI ilçe teşkilatı olarak kınıyoruz.Yüce Türk adaletini kiymetli muhtarlarımızi degersizlestiren bu itham karşısında göreve davet ediyorum" dedi.