İYİ Parti Atilla Zorlu’yu aday mı yapacak

İYİ Parti Atilla Zorlu’yu aday mı yapacak
Ermenek siyaseti son günlerdir Atilla Zorlu’nun Ermenek Belediye Başkanlığına aday olacağını konuşuyor.
Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde belediye başkanı aday adaylarını belirlemeye başladı.
 
AK Parti Karaman Merkezde güçlü bir şekilde giderken İlçeler de nasıl bir sonuçla karşı karşıya kalacağı merak konusu oldu.
 
Karaman’ın en büyük ilçesi olan Ermenek’te ise son günlerdir İYİ Parti’nin Ermenek adayının Atilla Zorlu olacağı hakkında ki dedikodular AK Parti’yi hareketlendirdi.
Atilla Zorlu’nun Ermenek’li olması nedeniyle taşeli bölgesinde büyük ilgi görüyor.
 
Ermenek’in sevilen Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’in aday olmayacağı açıklamasının ardından Atilla Zorlu’nun isminin geçmesi İYİ Parti’nin avantajını arttırıyor.
 
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Tarih bölümü öğretim görevlisi olarak görev yapan Atilla Zorlu geçtiğimiz 24 Haziran genel seçimlerinde özellikle memleketi olan Taşeli bölgesinde İYİ Partiyi Türkiye ortalamasının üzerine taşımıştı. 919 ilçe arasında İYİ Parti’nin en yüksek oy aldığı 12. İlçesi Ermenek olması ve İYİ Parti’yi %20-25 bandına çıkarması dikkatleri üzerine çekmişti.
 
AK Partili Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’in aday olup olmayacağı hakkında kesin açıklamasını önümüzdeki günlerde yapması beklenilirken, Atilla Zorlu’nun da İYİ Parti’den aday olup olmayacağı önümüzde ki günlerde netleşecek.