İLK MAÇ YARIN OYNANIYOR

İLK MAÇ YARIN OYNANIYOR
Bölgesel Deplasmanlı Lig Pazar günü başlıyor. Karaman Gençlerbriliği, evinde ilk resmi maçına çıkıyor.
10 Ekim Pazar  saat 15.00’de Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanacak karşılaşmaya Niğde Belediyespor konuk oluyor.
            MAÇA DAVET
            Karaman Gençlerbirliği Spor Kulübü yarın oynanacak sezonun ilk karşılaşmasına tüm Karaman halkının davetli olduğunu açıkladı. Genel Sekreter Rafet Nas, Futbol Şube Sorumlusu Fahrettin Sayaslan, Genel Kaptan Sami Alkan ve Tesisler Sorumlusu Serdar Uymaz;
            “Sezonun ilk karşılaşmasına tüm halkımızı bekliyoruz. Hep birlikte destek olalım, takımımızı en iyi yerlerde temsil etmek için başarılara ve heyecana ortak olalım.”derken, teknik kadro yarınki maç öncesi son kez antrenman çalışmalarını tamamlıyor.
            Teknik Direktör Mehmet Ulukan, Antrenör Hasan Şahan   ve Yardımcı Antrenör Mustafa Yıldız oyunculara maç öncesi son taktik çalışmaları yaparken, Gençlerbirliğinde hedef galibiyetle ayrılmak.
YÖNETİM KADRO EL ELE VERDİ
Korsanlar ve Çarşı Grubunun da destek vereceği karşılaşmaya herkesin katılmasını bekleyen Kulüp Yönetimi, sezonun ilk açılış maçında hep birlikte takımı destekleyerek kentte futbol adına iyi bir hava yakalamak istediklerini açıkladı.
Takım kadrosu ve teknik heyet, Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte antrenman öncesi günün anısına fotoğraf çekindi. Yönetim, futbolcuların performanslarını yerinde izleme fırsatı bularak takımdaki oyuncularla el ele vererek güzel bir kaynaşma ve birliktelik sağladı.