Hüseyin Oprukçu'dan Yokuş'a tokat gibi cevap

Hüseyin Oprukçu'dan Yokuş'a tokat gibi cevap
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hakkında ki asılsız iddialara Oprukçu'dan tokat gibi cevap geldi.
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrattin Yokuş'un geçtiğimiz hafta Ereğli Belediyesinin usulsüz bir ihale yaptığını iddia etmişti. 
Ereğli Belediyesinin Başarılı Başkanı Hüseyin Oprukçu, Fahrettin Yokuş'un iddialarına sert bir şekilde cevap verdi.
 
Yokuş'un ağzından yalan ve iftiranın aktığını söyleyen Oprukçu, "Cumhur İttifakı ve Sayın Cumhurbaşkanımız kalleşçe hedef alınmıştır" dedi.
 
Hüseyin Oprukçu bugün yaptığı basın açıklamasında iddialar hakkında tek tek açıklama yaptı. Oprukçu yaptığı açıklamasında; "Geçen hafta içerisinde genç bir aile ferdimizin vefatının üzüntüsüyle defin işleri ile ilgilendiğim bir günde Sözcü Gazetesi’nde İP’li vekil Fahrettin Yokuş’un ağzından tamamen yalan ve iftiradan ibaret olan bir haber yapılarak şahsım ve Ereğli Belediyemize yönelik alçakça bir itibar suikastı yapılmıştır. Daha da vahimi şahsım üzerinden Cumhur İttifakı ve Sayın Cumhurbaşkanımız kalleşçe hedef alınmıştır. Öncelikle şunu ifade edeyim ki, iftiraya konu olan 30 Milyonluk Alt Temel Malzeme Mal Alım İhalesi belediyemiz tarafından değil, Kamu İhale Kurumu tarafından elektronik ortamda herkese açık olarak gerçekleştirilmiştir. Yani söz konusu ihaleyle ilgili şahsımın ya da belediyemizin bir alakası yoktur. Kaldı ki önceki yapılan ihalenin iptal edilip KİK tarafından tekrar yapılmasıyla belediyemize 7 Milyon Lira menfaat sağlanmıştır. Belediyemizin bütün ihaleleri elektronik ortamda Kamu İhale Kurumu tarafından şeffaf bir şekilde yapılmaktadır.
 
Bu gerçekler ortadayken; ahlak ve namus fukarası ve PKK sempatizanı bizce malum kişilerin kendine yaptığı haber servisini hiç araştırmaya gerek görmeden mal bulmuş mağribi gibi atlayarak açıklama yapan İP’li vekilin ve bunu haber yapan Sözcü Gazetesi’nin asıl niyetleri bu tür iftiralarla Cumhur İttifakı’nı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yıpratmaktır. Bu zevatlar bilmelidir ki bu tür iftiralar, başta İstanbul olmak üzere ortak olduğunuz CHP’li belediyelere PKK iltisaklı kişileri yerleştirme ihanetinin üzerini örtmeye yetmeyecektir. Yine bu iftiralarınız, CHP’li bir vekilin de itiraf ettiği gibi CHP’li belediyelerden aldığınız kirli ihalelerin üzerini kapatamayacaktır.
 
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yaklaştıkça başta FETÖ olmak üzere bütün Türk ve Türkiye düşmanlarının, bütün emperyalist odaklarının ve işbirlikçilerinin MHP’ye, Cumhur İttifakı’na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz saldırılarının artarak devam edeceği aşikardır. Ancak bu kirli ve karanlık çevreler bilmelidir ki, siz hangi oyunu kurarsanız kurun en büyük oyun kurucu Yüce Allah’tır. Allah’ın izniyle Büyük Türk Milleti bu kurduğunuz oyunları bir bir bozacak, Türk ve Türkiye düşmanlarına ve de işbirlikçilerine geçit vermeyecektir. Zafer Cumhur İttifakı’nın, zafer Büyük Türk Milleti’nin olacaktır." dedi.