Hükümet Fabrika yerine sürekli camii yapıyor

Hükümet Fabrika yerine sürekli camii yapıyor
AK Parti hükümetinin Ekonomi sistemi her geçen gün kötüye giderken üretim ise sıfıra dayandı, Hükümet Fabrika yerine sürekli camii yapıyor.

Hükümetin Fabrika yerine sürekli camii yapması tepkileri de beraberinde getiriyor. Trilyonların harcandığı camii inşaatlarında İstanbul'da 60 bin kişilik, Ankara'da 20 bin kişilik, İzmir'e 15 bin kişilik ve bugün de açılışı yapılan Sakarya Camiisi de 10 bin kişilik yapıldı.

Bugün açılışı yapılan ve Sakarya tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği olan, Adapazarı ilçesi Yenikent bölgesi 15 Temmuz Camili Mahallesi Sakarya Valiliği yanında bulunan Şeyh Edebali Camii’nde namaz kılınmaya başlandı.

BİN METREKARESİ İBADETE AÇILDI

Bir kısmı tamamlanan caminin bin metrekaresi ibadete açıldı. 12 bin metrekare üzerine inşa edilen Şeyh Edebali Caminde ise İmam olarak Bahattin Apaydın görev yaptığı belirtildi.
 
Şehrin en büyük külliyesi olarak görülen cami tamamlandığında 10 bin kişilik namaz kılma yeri, kuran eğitimi bölümleri, konferans salonları, kütüphaneler, 250 araçlık kapalı otopark, yemekhane, kafeterya, kreş, spor salonu, hanımlara özel bölümler, ihtiyaca göre duş mekanları, cenaze hizmetlerinin verildiği mekan ve morg bulunacak.
 
Cami tamamlandığında şehrin en büyük ibadethanesi olacağı belirtildi.