Hidayet Uysal Kabri Başında Anıldı

Hidayet Uysal Kabri Başında Anıldı
Karaman Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Hidayet Uysal ölümünün Karaman Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Hidayet Uysal ölümünün 3. yıldönümünde kabri başında anıldı.
Merhum Hidayet Uysal için Siyahser Mezarlığında bulunan kabri başında Esnaf ve Sanatkârlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Anma gününe, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez, meslek odası başkanlarının yanı sıra, ailesi, yakınları, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, CHP İl Başkanı Osman Nuri Koçak, MHP eski İl Başkanlarından Mehmet Emin Çevik, İl Genel ve belediye meclisinden üyeler katıldı.
 
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim İncekara böylesine günlerde başkanları Hidayet Uysal için mezarı başında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, merhum başkan Hisayet Uysal’a Allah’tan rahmet diledi. Odalar Birliği Başkanı Ahmet
 
Yenilmez de; "Birliğimizin ve dirliğimizin mimarı sevgili başkanım Hidayet Uysal, aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümündeyiz. Başkanımız, hep kalbimizde yaşayacak. Onun yolunda ilerlediğimiz bu günlerde, Odamıza ve Karaman Esnafına yaptığın hizmetleri, kazanımları, hiçbir zaman unutmayacağız. Ruhun şad olsun, mekânın cennet olsun."dedi. Hidayet Uysal’ın kabrine bırakılan çiçekler ve sulamanın ardından Araboğlu Camii İmamı İskender Kayhan tarafından dua okundu. Dua sonrası, anma gününe katılanlara gül ve çikolata hediye edildi.