Hesabı Sorulacaktır

Hesabı Sorulacaktır
70 Larende Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim ÇELİKYÖN, Özkon Grup Karamanspor maçında yaşanan hakem hatalarına istinaden bir açıklama yayımladı.

 Kulüp başkanı Çelikyön, açıklamasında; “Bir yıllık emeğimizi bir tane hakem bozuntusu gelip yönetimimin ve futbolcularımın hakkını gasp etti. Karamanda futbolun gelişmemesi ve kulüplerin başarılı olamadığı hakem kurulu başkanı ve kendini spor adamı diye sıfatlandıran bağzı pazarlıkcı şahsiyetler değişmediği sürece Karaman futbolunun ilerleyemediği açık beyan görülmektedir. Biz şunu anladık ki bunu bugün bir kez daha hep birlikte gördük. Yönetim kurulu olarak almış olduğumuz karar doğrultusunda bundan sonra hakem kurulunu tanımadığımızı alenen beyan ediyorum. Bundan sonraki olan süreçte hakemler 70 Larende spor’un kaderi ile oynamaya devam ederler ise bizde oyuncularımıza gerekli centilmenliğin saha içerisinde gösterilmemesini söyleyeceğiz.

70 Larende spor olarak, hiçbir kuruma veya kuruluşa bağlı değiliz. Menfaat  ve çıkar beklemeyen, bağzıları gibi el pence durup birilerine boyun eğenlerden değiliz. Biz gerçekten spor’u seven, hiçbir zaman sporu ticaret olarak görenlerden değiliz. Biz evimizin rıskından kesip Karaman Futbol’u bir yerlere gelmesi için uğraşan esnaflarız. 70 Larende Spor, Karaman’ın ve Karamanlı Esnafların takımıdır. Başta sölediğimiz gibi hiçbir zaman hiçbir kurum ya da kişilere boyun eğmedik, eğmeyizde… Yolumuza istedikleri kadar engel çıkarabilirler, bizi uğraşa sokmak isteyebilirler. Ama unutulmamalıdır ki; “Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner.” Hesap sorma vakti bize geldiğinde bu işin bedeli kimsenin kaldıramıyacağı kadar ağır olur.”dedi

70 Larende Spor ve Özkon Grp Karaman spor ‘un oynadığı müsabaka ile ilgili gerekli itirazların yapılacağını da açıklayan Kulüp Başkanı Çelikyön; “Maçta yapılan hakem hataları ile ilgili bütün belge ve maç görüntülerini videolu olarak gerekli mercilere şikayet edeceğimiz bilinmelidir. Bundan sonra hakemlerin haftalık antreman programlarını ve fiziksel olarak Hakemliğe yeterli olup olmadıkları husunda gerekli takip ve gözetimimi tarafımızca yapılacağını ve ayrıca yapılan antremanları haftalık kamuoyuna açıklayacağız.”dedi.