Hastanenin asansörleri tamir edildi.

Hastanenin asansörleri tamir edildi.
Karamaninsesi.com olarak geçtiğimiz ay gündeme getirdiğimiz Asansör haberi etkisini gösterdi ve firma asansörleri baştan aşağı tamir ederek yeniledi.

Karaman Devlet Hastanesinin asansörlerinde ki arızalar zaman zaman kazalara neden oluyordu. Devlet Hastanesinde ki 12 arızalı asansör Kontes Asansör Firmasının uzmanları tarafından incelendikten sonra hepsine kırmızı etiket vererek tehlikeli olduğunu belirtmişti.

Hastane yetkilileri asansörü yapan Konyalı firmayı defalarca aryarak arızların giderilmesini istemişti. Konya'da ki firma hastane yöneticilerini dikkate almayarak hiç bir girişimde bulunmamıştı. 

Karamaninsesi.com 7 Ekimde "O asansör firması şimdi de Piri Reis vadisinde" Başlığıyla haber yaparak sorunlu firmanın Piri Reis konutlarının da asansörlerini yapacağını duyurmuş ve Hastanede ki sorunlar çözülmeden yeni binaların yapmasına fırsat verilmesinin yeni sorunlar doğuracağının altını çizmişti.

Haberimizin ardından Konya'da ki asansör firması Devlet Hastanesinde ki 12 arızalı asansörü baştan aşağı bakıma alarak hemen hemen bütün arızaları giderdi. Asansörlere Kırmızı etiket veren Kontes Asansör firmasının uzmanları bugün yaptığı geniş kapsamlı incelemelerin ardından asansörlerin kullanılabileceğini belirterek Kırmızı etiketi söküp Mavi etiket verdi.

Karamaninsesi.com hiç bir firmanın ticari olarak zarar etmesini istemediği gibi, yanlış yapılan işlerinde düzeltilmesini istediği için 7 Ekim'de bu haberi yapmıştı. Böylelikle maksat hasıl oldu ve Devlet Hastanesinde ki asansörler tamir edildi.

 

İLGİLİ HABER: