Hasan Uçar Haber70.com'u devraldı

Hasan Uçar Haber70.com'u devraldı
Facebook fenomeni Hasan Uçar Haber70.com'u devraldı.

Facebook'ta son dakika paylaşımları ve yorumlarıyla bilinen Hasan Uçar, Karaman'da 9 yıldır yayın yapan Haber70.com'u devraldı.


Daha önce gazeteci Hüseyin Ölger'in yönettiği Haber70.com'u bugün devralan Hasan Uçar; "Allah nasip ederse bundan sonra Haber70.com'u çalıştıracağız. daha önceleri haberleri facebook'ta paylaşıyorduk. Bundan sonra Gazetecilik görevini Haber70.com olarak sürdüreceğiz. Bundan sonra Haber70.com'u diğer haber sitelerinden ayıran tarafı cesur ve korkusuz haberciliği olacak. Vatandaşlarımızın bütün sorunlarını sitemizde yer vereceğiz. Gerek iktidar gerek muhalefet hangi siyasi görüş olursa olsun eleştirilmesi gerekiyorsa eleştireceğiz. Desteklenmesi gerekiyorsa destekleyeceğiz." dedi.


Haber70.com'la iletişime geçmek isteyenlerin bundan sonra kendisiyle görüşeceğini söyleyen Hasan Uçar; " Bugüne kadar Gazeteci Hüseyin Ölger Haber70.com'u çalıştırıyordu bundan sonra biz işleteceğiz. Haber sitemizle iletişime geçmek isteyenler bizimle görüşebilir. Herhangi bir ihbarda bulunmak isteyenler 0553 140 13 72 WhatSapp telefon hattımıza bilgi gönderebilirler." dedi.


YEni işletmenin kendisine hayırlı olmasını temenni eden Gazeteci Hüseyin Ölger; " Yaklaşık 3 yıldır haber70.com'u yönetiyorduk. Hasan arkadaşımıza devrettik. Kendisinin güzel bir iş çıkaracağına inanıyoruz." dedi.