Hanımlara Özel Şehir Gezileri Devam Ediyor

Hanımlara Özel Şehir Gezileri Devam Ediyor
Karaman Belediyesi’nin hanımlara yönelik düzenlediği şehir gezilerine bugün de (12 Nisan 2018 Perşembe) Cumhuriyet Mahallesi ve Piri Reis Mahallesi’nde yaşayan hanım vatandaşlarımız katıldı.

Karaman Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza şehri tanıtmak, belediyenin gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetleri anlatmak amacıyla düzenlenen şehir gezileri devam ediyor. Her şehir turunda farklı mahallerde ikamet eden bayanların gezdirildiği şehir gezisine bugün de Cumhuriyet Mahallesi ve Piri Reis Mahallesi’nde yaşayan hanımlar katıldı. 

Karaman’da belediyenin ve bakanlıkların gerçekleştirdiği kamu yatırımları olan; Piri Reis Vadisi, Türk Dünyası Parkı, Seyir Terasları, Yeni Stadyum, Larende Alt Geçidi, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi, Hanımlar Lokali gibi alanları gezen bayanlar, şehir turundan oldukça memnun kalarak yapılan hizmetleri yakından görme fırsatı buldukları için Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ettiler.

Gezinin sonunda belediye binasında Karamanlı hanımlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı konuşmada: “Bugün Cumhuriyet ve Piri Reis Mahallemiz’deki hanımlarımız şehir gezilerimize katıldı. Şehrimiz dört bir taraftan büyüyor ve gelişiyor. Şehir gezilerimizin amacı da, bu gelişimi evlerinde oturan hanım vatandaşlarımızın gelip yerinde görmeleri. Şehir turumuz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Büyük bir tevazu göstererek katılımlarını her geçen gün daha da fazla arttıran başımızın tacı hanımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.