Halk Eğitimden Ücretsiz Arapça Kursu

Halk Eğitimden Ücretsiz Arapça Kursu
Karaman Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen Arapça dil kursu dersleri devam ediyor.

Karaman Halk Eğitimi Merkezi  tarafından düzenlenen ücretsiz kurslar tüm hızıyla devam ederken Arapça dil kursuna ilgide her geçen gün artıyor.

Karaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdurrahman KOÇAK, “Tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak için birçok alanda  ücretsiz kurslar düzenleyerek insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
 Halk Eğitimi Merkezinde  açılan Arapça kursu Hafta içi sabah- akşam ve Hafta sonu grubu  olmak üzere  3 grup halinde  Fadim Ağdık  tarafından Ders veriliyor. Her yaştan kursiyerlerin katıldığı kursa ilgi her geçen gün artarken dersler başarılı şekilde devam ediyor. 3 ay sürecek kurs sonunda kursiyerlere sertifika verilecek. Ana dili Arapça olan Kurs eğiticisi Fadim Ağdık  "Bu kursta verilecek eğitimle Arapçayı daha iyi öğrenmenizi, okumanızı, akıcı konuşabilmenizi hedefliyoruz. Kursiyerlerimize de bu dili en iyi şekilde öğretelim. Bu dili kuşaktan kuşağa aktarabilirsek kültürel zenginliğimizi koruyabileceğiz. Bizler bu zenginliğin farkındayız. Bu zenginlik korunmalıdır. Arapça dünya da en çok konuşulan dördüncü dil ve Her geçen gün Arapça diline İhtiyaç artıyor.A1 seviyesinde bu dili öğrenmeniz için 134 saat eğitim görmeniz gerekmektedir. Bu süre içinde eğitiminizi başarı ile tamamladığınız takdirde amacımıza ulaşmış olacağız. Hayatınızın bütününde bu dilin avantajlarınızı yaşayacaksınız. Arapça kursuna beklenenin üstünde ilginin olmasından dolayı Yeni Arapça A1 ve A2 seviye kurs açmayı düşünüyoruz " diye konuştu.

Açılması planlanan Ücretsiz Arapça kurslarına katılmak ve diğer ücretsiz kurslar hakkında  bilgi almak isteyenler  Karaman Halk Eğitimi Merkesinin http://karamanhem.meb.k12.tr/ sitesini ziyaret ederek  ve 0 338 213 13 95 nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.