Halil Kulak’tan haber sitemize ziyaret

Halil Kulak’tan haber sitemize ziyaret
Gelecek Partisinin tek belediye başkanı Halil Kulak haber sitemizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisinin Türkiye’de ki tek belediye başkanı olan Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak haber sitemizi ziyaret ederek Gazeteci Hüseyin Ölger’e çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Gelecek Partisinin büyük ilgi gördüğünü belirten Halil Kulak, önümüzdeki günlerde ülkenin birçok yerinde teşkilatlarını kuracaklarını belirten Halil Kulak; “ Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile çıktığımız bu yolda halkın gönlüne taht kuracağız. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken vatandaşlarımızda ki bu heyecanı gözlerinden okuyoruz. Türkiye’nin gerek dış politikası gerekse ekonomik durumu erken seçim yapmaya müsait olmadığını tahmin ediyoruz. Seçimlerin en erken 2021 yılının sonuna doğru olacağını düşünüyoruz.” Dedi.
 
ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA KARAMAN TEŞKİLATINI KURCAĞIZ.
Teşkilat çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Halil Kulak; “ Çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Önümüzde ki günlerde Karaman Teşkilatını kuracağız. İl Başkanlığı için talep edenler var Bizim görüştüğümüz kişilerde var burada en iyi teşkilatı kurmak için istişareler yapıyoruz. Allah izin verirse önümüzde ki hafta il başkanımızı ilan edebiliriz.” Dedi.