Halil Kulak’tan Ahmet Davutoğlu paylaşımı

Halil Kulak’tan Ahmet Davutoğlu paylaşımı
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Elazığ’da yaptığı konuşmayı paylaşan Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak; “ Videonun tamamını izleyin.” Dedi.
Sarıveliler Belediyesinin Bağımsız Başkanı Halil Kulak’ın Ahmet Davutoğlu paylaşımı herkesin dikkatini çekti.
 
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz gün Elazığ’da bir konuşma yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gidişatını ve AK Parti’nin politikalarını sert bir dille eleştirmişti.
Karaman’ın ilçelerinden Sarıveliler’in Bağımsız Belediye Başkanı Halil Kulak, Davutoğlu’nun bu konuşmasını paylaşarak desteğini gösterdi.
 
Haber sitemize açıklamalarda bulunan Halil Kulak, “ Sayın Ahmet Davutoğlu bu toprakların evladıdır, ona destek vermemiz gayet doğaldır bu maksatla paylaştım. Ahmet Davutoğlu’nun Parti kurup kurmayacağı noktasında bir şey söyleyemem böyle bir oluşum olursa şimdiden cevap vermek doğru olmaz bakmamız lazım.” Dedi.
 
Halil Kulak, Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını paylaşırken de şunları söyledi; “ Eski Başbakanımız hemşerimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Elazığ da bu gün yaptığı konuşmayı sonuna kadar izlersek daha önce ifade etmek istediğimiz öz eleştiri konusunda ne demek istediğimizi daha iyi anlarız. Konuşmak gerçeklerle yüzleşmek ve kendi iç eleştirimizi yapmak doğru yola giden yolda atılan kararlılığı gösterir. Mesele yeni bir halle hâllenelim derken birilerini yok etmek değildir. Gidişattaki Eksik ve hataları masaya yatırmaktır. Dünya üzerindeki bütün siyasi partiler kendilerini içe dönük eleştirip hatalardan ders çıkarabilmeli ve ona göre adim atmalıdır. Ben değil biz düşüncesinden asla vaz geçmemelidir. Bundan kaçmak, Yavaş yavaş yok olmaya doğru sürükler.”
 
 
DAVUTOĞLU'NUN O KONUŞMASININ TAMAMI