Karamanın Yerel haber sitesi

Hain saldırı Planlı ve Azmettiricisi olan bir saldırıdır

Perşembe gecesi gerçekleşen hain saldırı da yer alan MHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Gözel ve bazı MHP’li yöneticiler bu saldırının hesabını verecek.

Hain saldırı Planlı ve Azmettiricisi olan bir saldırıdır
  • 13 Ağustos 2022, Cumartesi 13:04
 
DEVA Partisi Karaman İl Başkanı ve beraberindeki gazetecilere, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel’in yönettiği bir grubun saldırısına uğradı.
Olay perşembe gecesi 00:10 sularında İmaret Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında gerçekleşti. Çay ocağının önünde sohbet eden Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Köpüklü, Mesut Tura, Mustafa Akbaş, Deva Partisi Karaman il Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Karaman Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Faruk Uflaz’a , Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel’in yönettiği 9 kişilik bir gurup saldırı düzenledi.
 
Saldırıda Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger yaralandı. Yaralılar Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
 
Medya Basın Birliği Başkanı ve aynı zamanda Karaman Olay Gazetesi sahibi Faruk Uflaz yapmış olduğu açıklamada; “Şanlı mazisi ve sayısız şehidi bulunan Milliyetçi Hareket Partisinin İlçe başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerinin yapmış olduğu saldırıyı kınıyorum ve hukuk karşısında hepsinin hesap vereceğini ve Konunda sonunda kadar takipçisi olacağımızı buradan duyurmak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Ali drmz Ali drmz 13.08.2022

Bu ülkeye MHP ve MHP lilerden hiçbir zaman fayda gelmemiştir ki bu zaman da fayda gelsin...geçmiş olsun

Muhsin küçükdemir Muhsin küçükdemir 15.08.2022

Birgün gelirde ülkede adalet baki olursa hukuk önünde hesabı sorulur elbet yoksa bunlara ceza verebilecek hakim yok Allah bu milletin yardımcısı olsun

yükleniyor

yukarı çık