Haberimiz Vekilleri harekete geçirdi

Haberimiz Vekilleri harekete geçirdi
Karamaninsesi.com’un gündeme getirdiği haber sonrası Milletvekilleri devreye girdi.
Karamaninsesi.com yaklaşık 2 saat önce Belediye Spora tuzak yapıldığını iddia etmiş ve Karaman Milletvekillerine çağrıda bulunmuştu.
Haberimizden yarım saat sonra konuyla ilgilenen Karaman Milletvekili Recep Şeker, Merkez hakem kurulu ile yazışarak bu hatadan vaz geçilmesini talep etti.
 
Milletvekili Recep Şeker, hakemlerin değiştirilmesini talep etti. Merkez Hakem kurulu fazladan gözlemci atanacağını bildirdi.
 
Konu hakkında kişisel Facebook hesabından duyuru yapan Recep Şeker; “ Yatağan spor-Karaman Belediye spor maçının hakeminin Antalya bölgesinden olması, değiştirilmesinin maçın ve fikstürün adaleti ve etkilenmemesi için ilimizden gelen talebi, Merkez Hakem Kurulu Başkan ve idarecilerine hem yazılı hem de telefonla görüşerek ilettik. Müsabaka Hakemlerinin TFF sitesinde açıklanmış olması nedeniyle mümkün olamayacağı fakat Maçın Resmi gözlemcisinin dışında ayrıca bir yetkili tarafından da gözlemlen dirileceği ve bundan sonraki Karaman Belediye spor maçlarında hakem atamalarında hassasiyetimizi dikkate alacaklarını belirttiler. Karaman Belediye sporumuz inşallah yüzünün akıyla bu maçtan gelip gelecektir.” Dedi.