HER KESİMDEN DESTEK ARTIYOR

HER KESİMDEN DESTEK ARTIYOR
2. Organize yolunun imara açılması milyon dolarlık yatırımı beraberinde getiriyor.
Karamaninsesi.com’un ortaya attığı proje Haftalardır gündemden düşmedi. 2. Organize yolunun imara açılmaması büyük sıkıntılar meydana getirirken karamaninsesi.com’un ortaya attığı fikirler hemen hemen her kesimden büyük destek topladı.
Karaman Valisi Sayın Süleyman Kahraman beyle yaptığımız görüşmede “ Karaman’a atılacak olan her çivinin arkasındayım, oranın imara açılması ilimize büyük fayda sağlayabilir” demesi Karaman Belediyesini de harekete geçirdi. Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Başkan yardımcıları, Daire Müdürleri ve Meclis üyerleri bir toplantı yaparak bu çalışmanın hızlandırılması ve yatırım için engellerin önünün açılması gerektiği görüşüne vardı.
Bilindiği gibi daha önceleri de Belediye’nin oranın imara açılması için girişimleri olmuştu. Ama bazı kurumlar o dönemlerde yanlış fikir sahibi olduğu için karşı çıkıyorlardı. Böylelikle Vali’nin de destek vermesi Belediye’yi bir kez daha harekete geçirdi.
 
MAHALLESİ SAKİNLERİ; “ ALLAH VALİMİZDEN RAZI OLSUN”
 
Bu gelişmeler sürerken haberimizden sonra Mahalle sakinlerinden İmza toplayarak İmara açılmasını isteyen BahçeliEvler mahalle Muhtarı Selahattin Çolak, toplanan imzayı Belediyeye bugün teslim edeceklerini söyledi.
Mahalle sakinleriyle yaptığımı görüşmelerde ise Karaman Valisi Süleyman Kahraman’a büyük sevgi vardı. Bahçelievler Mahallesinde oturan Mehmet Bilge ve Süleyman Akalın adlı vatandaşlar şunları söyledi; “ Öğrendiğimiz kadarıyla sayın Valimiz bu konuda destek veriyor. Allah Valimizden Razı olsun. Yıllardır beklediğimiz bir şey ilk defa bu Vali tarafından gerçekleşecek. Daha önceleri bazı yetkili kurumlarla görüştük hep söz aldık ama icraat alamadık. İnşallah Sayın Valimiz Süleyman Kahraman Bey ve sayın Belediye başkanımız Kamil Uğurlu Bey bu projeyi gerçekleştirecekler.” Dediler.