HEDEF, TEK MAÇTA 7 PUAN

HEDEF, TEK MAÇTA 7 PUAN
GENÇLER, KONYA DERBİSİ İÇİN 7 PUANA GÖZ KOYDU
Bölgesel Deplasmanlı BAL Liginde, ilk devrenin on iki maçına giren takımlar çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.
Karaman Gençlerbirliği, bu hafta sonu Pazar günü saat 13.30’da Kemal Kaynaş Stadyumunda Konya’nın güçlü ekibi Konya Gençlerbirliğini konuk edecek.
Nevşehir galibiyeti ile 8 puanda yer alan Karaman Gençlerbirliği 4 puanlı Konya ekibini yenerek aradaki puan farkını 7’e çıkarmanın hesabını yapmaya başladı.
Gökkuşağı Spor tesislerinde teknik patron Necati Yorgancılar, antrenör Murat Gül ve Kaleci Antrenörü Talat Kaya’nın önderliğinde Konya maçına hazırlanan takımda moraller yüksek tutulurken, antrenmanlarda kanat çalışmaları ve organize hücum ataklarına ağırlık verildiği gözlendi. Son iki haftada deplasman galibiyetleri ile takım içindeki hava ve motivenin iyi olduğunu belirten Teknik Direktör Necati Yorgancılar;
“Bu maç bizim için çok önemli. Çünkü rakip takımla eşleştiğimizde aradaki puan farkını açmak için bu maça 7 puanlık bir parola ile çıkıyoruz. Sahamızda gol atmak ve galibiyete ulaşarak taraftarımıza 3 puan daha hediye etmek ve ligde iyi yerlere gelmek için mücadele etmek istiyoruz. Oyuncularımız bu maçın önemini çok iyi biliyor. Onun için taraftar desteği ile de Pazar günü sahamızda mutlak galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. Gerekli antrenman çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca antrenmanlarda oyuncularımızın istekli görüntüleri de bizi mutlu ediyor. İnşallah hedefimize ulaşırız.”dedi.
Öte yandan, takımda Hakan’ın sol el bilek, Küçük Cihan’ın sol bacak dirsek ve Cabir’in sol elmacık kemiğinde iyileşmeler gözlenirken, takımla antrenman çalışmalarını sürdüren bu 3 oyuncunun da Konya Gençler karşılaşmasına yetiştirilmesi bekleniyor. Nevşehir maçında darp sonucu sakatlanan Boray’ın ise ilk devreyi kapattığı belirtildi.