Güzel Sanatlar Lisesinden Yıl Sonu Sergisi

Güzel Sanatlar Lisesinden Yıl Sonu Sergisi
Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar görücüye çıktı.

Görsel sanatlar bölümü öğrencilerinin öğretmenleri himayesinde yaptığı çalışmalar sergiye katılanların beğenisini topladı. 
Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt ile Hanımefendi Zehra Meral tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide karakalem, desen, iki ve üç boyutlu eserler ile yağlı boya çalışmalarından oluşan 110 eser sergilendi.
Açılış kurdelesini Hanımefendi Zehra Meral ile birlikte kesen İl Müdürü Abdurrahman Kurt sergi hakkında Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Serkan Demirtaş'tan bilgiler aldı.
Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Serkan Demirtaş, "Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin yıl boyu yaptıkları çalışmaları burada sergiliyoruz. Sergide 110 tane eserimiz var. Hedefimiz bütün çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda gelişimlerini sağlamak. Öğrencilerimizin emekleriyle oluşturulan sergimizde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen yıl sonu sergisini gezen İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt ile Hanımefendi Zehra Meral serginin hazırlanmasında katkısı olan öğretmenlere teşekkür belgesi verdi.
Öğrencilerin birbirinden güzel ve değerli eserlerinin yer aldığı sergi 14 Haziran 2019 tarihine kadar misafirlerini ağırlayacak.