Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Hastalara Müzik Ziyafeti

Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Hastalara Müzik Ziyafeti
Sağlıcakla Kal Projesi kapsamında Karaman Güzel Sanatlar Lisesinin yetenekli öğrencileri sağlık merkezindeki hastalara müzik ziyafeti verdiler.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince imzalanan protokol ile hayata geçirilen Sağlıcakla Kal Projesi kapsamında Karaman Güzel Sanatlar Lisesinin yetenekli öğrencileri sağlık merkezindeki hastalara müzik ziyafeti verdiler.
Karaman Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Şube Müdürü Yavuz Candan ve davetliler katıldı.
Sağlıcakla Kal Projesi kapsamında sağlık merkezindeki hastaları her perşembe ziyaret eden Karaman Güzel Sanatlar Lisesinin müzisyen öğrencileri enstrümanlarıyla şarkılara hayat verirken birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. 
Programa katılan protokol üyeleri ve davetliler de öğrencilerin seslendirdiği Türk Sanat Müziğinin güzide eserlerine eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadılar.