Günışığı Derneğine Büyük Destek

Günışığı Derneğine Büyük Destek
İlimizde Faaliyet gösteren Karaman Günışığı Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Hasan Çınar basın açıklaması yapmıştı.
Dernek Müdürü Çınar yaptığı açıklamada;’’  Daha önce  irtibat kurarak yardım talebinde bulunduğumuz Ramsey- Kip yetkilileri, bu talebimize cevap vermiştir.
 
Ramsey Genel Merkezi Derneğimize 1 tır dolusu kıyafet yardımında bulunmuştur. Gönderilenler arasında;  takım elbiseler, kazaklar, gömlek ve kaban gibi kıyafetler bulunmaktadır.
Bu talebimizde ki amaç yardım yapılan ailelerinde herkes gibi kaliteli kıyafetlerden yararlanmalarını istemiştik. Zira onlar her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır.
Tespit edilen ve edilecek olan gerçek ihtiyaç sahibi ailelere bu kıyafetleri bir an önce ulaştırılmaya çalışılacaktır. Başta Ramsey-Kip Yetkililerine ilimize ve Derneğimize yapmış oldukları bu yardımdan ve duyarlılıklarından ötürü, Dernek adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.
 
Ayrıca saatlerce tırın boşaltılması ve kıyafetlerin düzenlenmesi hususunda destekte bulunan Dernek gönüllülerimize de ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Derneğimiz son kapı çalınıncaya dek çalışmalarına aralıksız devam ettirecektir. ’’dedi.