Gül Restaurantın sipariş hizmeti artık daha hızlı

Gül Restaurantın sipariş hizmeti artık daha hızlı
Pandemi nedeniyle Restaurantla başlayan yasaklara karşı kapıya hizmeti daha hızlı yapılmaya başladı.

Hükümetin aldığı yeni tedbirlere karşı Karaman'ın marka ismi Gül Restaurant SepetTeslim hizmetiyle müşterilerinin kapısına kadar siparişleri getiriyor. 

Firma tarafından yapılan açıklamada "Siz evde kalın, biz getirelim" denildi.

Yapılan Açıklamada; "Covid-19 pandemi sürecinde hep birlikte Zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Gül Restaurant olarak, Sektörde her daim yenilikçi bir anlayış ile ilklere imza atmaktayız ve bundan ötürü de gururluyuz.

Bilindiği gibi Hükümetimizin aldığı yeni kararlar neticesinde Akşam 20.00’den sonra Restoranlarda servis yasaklandı. Yıllardır Karaman halkına hizmet veren Gül Restaurant olarak bu süreçte de hizmetini aksatmadan müşterilerimizin kapısına kadar servis yaprak hizmete devam edeceğiz.
Hijyen kurallarına uygun deneyimli, uzman bir ekip ve paketleme yöntemi ile müşterilerimize ve Karaman halkının emrindeyiz.
Yemek siparişi vermek isteyenler ALO GÜL RESTAURANT 0338 212 09 09 dan arayabilmeleri yanı sıra SepetTeslim’den sipariş edebilirler. SepetTeslim uygulamasını telefonunuzdan indirebilirsiniz.
1975 den günümüze sizler ile ilerlemeye devam ediyoruz. Evde Kal, Sağlıklı Kal, Gül Restaurant ile kal Karaman diyoruz." denildi.