Gül Bahçesi, Ahmet Yesevi Camii İle Birleşti

Gül Bahçesi, Ahmet Yesevi Camii İle Birleşti
Karaman Belediyesi, şehir mezarlıklarında gerçekleştirdiği ve uyguladığı çalışmalarla vatandaşlarımızdan tam not almaya devam ediyor.

Mezarlıklar müdürlüğünce gerçekleştirilen cenaze hizmetleri kapsamında; Cenaze nakli, cenaze evlerine izzet ve ikram ile taziye çadırı hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.  Şehir mezarlığı içerisine kurulan güvenlik kameraları ile de herhangi bir olumsuzluğa karşı mezarlık alanı 24 saat izlenebiliyor.
 
Gül Bahçesi ve Ahmet Yesevi Camii Birleşti

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve yılsonuna açılası planlanan Ahmet Yesevi Camii ile Karaman Belediyesi Gül Bahçesi arasına yürüyüş yolu yapıldı. Aydınlatma ve yeşillendirme çalışması tamamlanan yol ile birlikte cami ve gül bahçesi birleşmiş oldu. 

Tüm Mezarlıklar Elden Geçiriliyor

Mezarlıklar müdürlüğünce Şehir Mezarlığı, Kazalpa Mezarlığı, Tekstil Mezarlığı, Siyaser Mezarlığı, Zeyve Sultan Türbesi ve diğer türbelerde gerçekleştirdiği, mezarlık içerisinde bulunan zararlı otların temizlenmesi, çevre temizliği, yeni ağaçların dikimi, yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. 

Yine şehir mezarlığı içerisinde yapımı tamamlanan ahşap açık taziye evi de vatandaşlarımızı hizmetine sunuldu.