Gücünü Milletten alan Başkan adayları

Gücünü Milletten alan Başkan adayları
CHP Karaman Teşkilatı kongreye gidiyor.
2 Ocak ile 3 Mart arası yapılması planlan CHP Karaman teşkilat kongreleri için adaylar ortaya çıkmaya başladı.
2015 seçimlerinde Karaman Milletvekili adayı olan Mustafa Cem Kağnıcı, CHP il Kongresinde İl Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.
Teşkilatın büyük desteğini arkasına alan Mustafa Cem Kağnıcı’nın karşısında Mevcut il başkanı Kadir Ergin’in aday olup olmayacağı bilinmiyor. Milletvekili Atakan Ünver tarafından il başkanı yapılan Kadir Ergin o günlerde “Varlığımı Atakan’a Borçluyum” diyerek tepkileri üzerine toplamıştı. Teşkilat üyeleri ise gücünü CHP’nin delegelerinden alan bir başkan istiyor.
 
YAŞAR EVCEN’İN OĞLU’DA ADAY
Mustafa Cem Kağnıcı’nın adaylığının yanı sıra Merkez İlçe Başkanlığı içinde Karaman eski Belediye Başkanı Yaşar Evcen’in oğlu Avukat Ahmet Recai Evcen’de adaylığını açıkladı.
 
Oğlu için Disiplinli ve Başarılı biri diyen Yaşar Evcen; “ Ahmet Başarılı ve Disiplinli bir çocuk. İnsana İnsan olduğu için değer veren, İnanç ve İdeolojisi Halka hizmet olduğuna inanan biridir. Kongre ile delegenin desteğini aldığı takdirde görevini en güzel bir şekilde yapacağına sonuna kadar inanıyorum. Karaman’a ve teşkilata hayırlı olsun.” Dedi.