Grand Otel Karamanı tanıttı

Grand Otel Karamanı tanıttı
Karamanın en büyük oteli Grand Karaman Akdeniz Fuarında Karamanı tanıttı
T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ev sahipliğinde, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin iş ortaklığında 26-29 Ocak arasında gerçekleşen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm fuarına Karaman ilinin standında katılan; Grand Otel Karamanı tanıttı.
 80 ülke, 81 il ve 200’ü aşkın tatil noktasının temsil edildiği fuarda; Bakan, Milletvekili ve Belediye Başkanları, Uluslararası katılımcılar, Otel ve birlik temsilcileri, Ulusal ve uluslararası Seyahat acentaları, Tur operatörleri, Destinasyonlar, Türkiye’nin tatil noktaları, grup ve temsilcileri Grand Karaman Otelin standını gezdi. 
Standı ziyaret edenlere ,Karaman’ın tarihi ve turistik yerlerin tanıtımı, Kentin turizm potansiyeli projeleri, açılan destinasyonlar, kullanılabilecek konaklama ve yeme-içme işletmeleriyle ilgili bilgiler aktarıldı. 
Otel yönetici İbrahim Kaynak haber sitemize yaptığı açıklamada; “ Grand Karaman otel olarak katıldığımız, 21. Doğu Akdeniz uluslararası fuarda Karaman’ı en iyi şekilde tanıttığımıza inanıyoruz. Standımızı ziyaret eden davetlilere gerekli katalog ve materyaller dağıtarak Karaman hakkında birebir bilgiler vererek ilimiz en iyi şekilde temsil ettik.” Dedi.