Gözler Gençler Birliğinde

Gözler Gençler Birliğinde
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez uygulamaya konulan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) grup maçları devam ediyor.
Karaman Gençlerbirliği, Bölgesel Amatör Ligi 6. grupta Mersin’i temsil eden Akdeniz Belediyespor’u, 3. haftada evinde konuk ediyor.
         Rakip takım ligde ilk 2 maçında beraberlik elde ederken, tecrübeli  bir kadroya sahip ve mutlak galibiyet için gelecekleri  öğrenildi.Akdeniz Belediye  Başkaının da karşılaşmaya geleceğini öğrenildi.
Alt yapı ve farklı kulüplerden bu yıl takıma 15 oyuncu kazandıran Akdeniz ekibi Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyumunda saat 15.00’de temsilcimiz Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
 
         ŞUT ÇALIŞMASINA AĞIRLIK VERİLDİ
         Gökkuşağı tesislerinde antrenman çalışmasına katılan ve hafta ortasında Hakkı Teke Hoşgörü Ormanında Kros koşusuna katılan Gençlerbirliğinde Hacı, Tevfik ve Gökhan’ın sakatlıkları sürüyor. Önceki gün atrenmanda Hacı ve Tevfik takımdan ayrı düz koşu çalışması yaparken, Tevfik ve Gökhan’ın maç saatine yetiştirilmesi bekleniyor.
Kulüp Sağlık Sorumlusu Aziz Gür öncülüğünde oyuncuların sağlık kontrolleri ile ilgilenilirken, takım Antrenör Hasan Şahan öncülüğünde şut çalışmasına ağırlık verdi.
         Rakip kaleyi şut ve kanatlardan gelen hava topları ile boğmayı planlayan Bordo Mavililerde tek hedef galibiyet. Teknik Direktör Mehmet Ulukan’ın talebeleri, bu maç için anrenmanlarda hırslı oldukları gözlendi.
         Öte yandan takımda fizik gücü yüksek oyunculardan Mersin İdmanyurdu Alt yapısından getirilen Bilal, Ispartaspor’dan Serdar, İspartadan gelen Cabir Celil ve Sudurağı Belediyespor eski oyuncularından Serhat da önceki gün antrenmanlarına katılarak kadroda yer bulmak için ter döktüğü gözlendi.