GÖZÇEYAZI MAHALLESİ’NE MİNİBÜS SEFERLERİ BAŞLADI

GÖZÇEYAZI MAHALLESİ’NE MİNİBÜS SEFERLERİ BAŞLADI
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları sonucu başlatılan çalışma kapsamında Gökçeyazı (Tont) Mahallesine minibüs seferleri başlatıldı.Mahalle sakinlerinin minibüs hattı taleplerini dikkate alan Belediye...

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları sonucu başlatılan çalışma kapsamında Gökçeyazı (Tont) Mahallesine minibüs seferleri başlatıldı.
Mahalle sakinlerinin minibüs hattı taleplerini dikkate alan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları sonucu başlatılan çalışmalar meyvesini verdi ve Gökçeyazı Mahallesine minibüs seferleri başladı.
Gökçeyazı Mahallesinde yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan Belediye Zabıta Müdürü Önder Akgül, “Hizmet konusunda başkanımız çok titiz ve duyarlı bir anlayış içerisindedir. Sizlerin talepleri sonrası bizlere verdiği talimat ile oda başkanımız ve minibüsçüler kooperatif başkanımız ile görüşerek sorununuza çözüm ürettik. Artık minibüs hattı otogardan mahallenize kadar gelecektir. Hayırlı olsun” dedi.
Ereğli Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Adnan Kümüş ise, Büyükşehir Yasası ile bazı değişiklikler yaşandığını belirterek, “Mahallenize minibüs seferlerinin gelmesinde Belediye Başkanımızın büyük emekleri var. Yine Şoförler Odası Başkanı Ali Sağlam ve minibüsçü arkadaşlarımızın da büyük emekleri var. Ben herkese teşekkür ediyorum. Mahallenize gelecek olan minibüs hattının saati ve güzergahı belirlendi. Büyük bir hizmet sizlerle buluşturuldu. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Gökçeyazı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Kaynak ile mahalle sakinleri de minibüs seferleri için emeği geçen başta Belediye Başkanı Özkan Özgüven olmak üzere herkese teşekkür etti.
Mahalle sakinleri de başlatılan minibüs seferlerinde emeği geçenlere teşekkür etti.