Gazipaşa Caddesi Daha Modern Hale Geliyor

Gazipaşa Caddesi Daha Modern Hale Geliyor
Karaman Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden olan Gazipaşa Caddesi’ni yeniden düzenleniyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Tahsin Ünal Mahallesi’nde bulunan ve şehrin en önemli caddelerinden birisi olan Gazipaşa Caddesi 23, 26 ve 32. sokakta düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Altyapısının büyük bir kısmı tamamlanan caddenin üstyapı çalışmalarına geçildi. 

Gazipaşa Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve cadde üzerindeki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, caddenin gerçekleşecek olan düzenlemeyle daha prestijli hale geleceğini belirterek şunları söyledi: “Düzenleme çalışmaları kapsamında; kaldırımlar genişletilerek daha kullanışlı ve modern hale getirilecek, yollar parke taşı ile kaplanacak, aydınlatma çalışmalarıyla cadde daha kullanışlı ve prestijli hale gelecek, Karaman’ın en işlek caddesi olan İsmetpaşa Caddesi’ne sınır olan Gazipaşa Caddesi gerçekleşecek olan bu düzenlemeyle İsmetpaşa Caddesi’nin yaya yoğunluğunu da hafifleterek vatandaşlarımızın daha huzurlu ve rahat gezebileceği modern bir cadde olacak.” dedi.