Gazetecilerden Yeni Vali Tuncay Akkoyun'a ziyaret

Gazetecilerden Yeni Vali Tuncay Akkoyun'a ziyaret
Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Karaman'ın yeni Valisi Tuncay Akkoyun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ölger, Yönetim kurulu üyesi Asım Çölmekçi ve Necati Ermiş, Karaman'ın yeni Valisi Tuncay Akkoyun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
 
Vali Tuncay Akkoyun ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Karaman için düşüncelerini aktardı. Vali Akkoyun, Mutlu bir şehir olmak adına her türlü çalışmayı yapacaklarını ve kapılarının her zaman açık olmasının bir mana taşımadığını, çünkü o kapının sahibinin vatandaşlar olduğunu belirtti ve Karaman’ın Türkiye’de tarih yazmaması için bir neden olmadığını söyledi.
 
Vatandaşın sorunlarının en kısa sürede çözülmesi için ekip ruhu içerisinde Karaman’ı çok farklı yerlere getirmenin gayretinde olacaklarını da söyleyen Vali Akkoyun:
“Karaman müthiş hizmetler almış ve alacaktır da. Belirlediğimiz öncelik sırasına göre, beklentilere cevap vereceğiz. Sanayisi, tarımı, her yönüyle Karaman’a baktığımız zaman çok güzel hizmetler, işler çıkacağına eminim. Bakın şimdi den söylüyorum, Anadolu’da, Türkiye’de Tarih yazacak bir Karaman ortaya çıkacak, bunun olmaması için hiçbir sebebimiz yok. Tarihi ile kültürü ile nüfus olarak küçük ama zirvede olan Karaman hedefindeyiz. Büyük şehir olmak, fazla nüfus çok şey ifade etmez. Birde şu saplantıdan kurtulmamız gerekir. Karaman hala Konya’nın gölgesinde deniliyor. Bunu takıntı yapmamız gerekir, Konya sanayi olmak üzere Avrupa’ya örnek bir şehir, biz Konya’dan en fazla şekilde nasıl yararlanırız ona bakmamız gerekir. Birlikte büyümekten daha güzel ne olabilir ki.
Beraber, birlikte büyümek, birbirimizin eksiğini tamamlayarak büyümek en sağlıklısıdır.” dedi.
 
İlçe ziyaretlerini yaptığını da söyleyen Vali Tuncay Akkoyun:
“İlçelerimiz müthiş gelişmiş. Taşeli bölgesine bakıyorum benim görev yaptığım 2005-2006 yıllarından sonra yapılan hizmetler aleni ortada. Sarıveliler’e bakıyorum, Güneyyurt’a bakıyorum hepsi güzelliklerle dolu. Bakanımız Lütfi Elvan başta olmak üzere bu hizmeti yapanlara minnettarız. Şimdi bize eksiklerini tamamlamak düşüyor. Alt yapı başta olmaz üzere dokunuşlarda bulunacağız ve tarih yazacak bir Karaman ortaya çıkacaktır.” dedi.