Gazeteci Hüseyin Ölger yine bildi İstanbul tahmini tuttu

Gazeteci Hüseyin Ölger yine bildi İstanbul tahmini tuttu
Karamaninsesi.com genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger, İstanbul seçimlerinin sonuçlarını 12 gün önce duyurdu.
Karamaninsesi.com genel yayın yönetmeni gazeteci Hüseyin Ölger, 31 Mart seçimlerinde Karaman’da AK Parti’nin %38 alacağını MHP’nin ise %39 alacağını günler öncesinden Facebook’tan duyurmuş ve %0 yanılgı payıyla sonucu en iyi bilen gazeteci olmuş ve Mali Müşavir Ali Ankaralı tarafından altın hediye edilmişti.
 
Bugün yapılan İstanbul seçiminin sonucunu 12 gün önce duyuran Hüseyin Ölger Ekrem İmamoğlu’nun %54 alacağını Binali Yıldırım’ın ise %45 alacağını iddia etmişti. Resmi olmayan AA’nın sonuçlarına göre %0 yanılgı payı ile Gazeteci Hüseyin Ölger seçimi yine bildi.
 
“Biz sadece gazeteciyiz ama halkımızı iyi bilen iyi tanıyan bir gazeteciyiz.” Diyen Gazeteci Hüseyin Ölger ; “ İşimizi en iyi bir şekilde yapmaya çalışan, okuyucularımızı kandırmayan, aldatmayan bir gazeteciyiz. Bizi Muhalif diye suçlayanlar bizi haksız yere eleştirip yeri geldi mi hakaret ve iftira atanlar bugün daha net bir şekilde görmüştür ki; Biz işimizi dürüstçe yapıyoruz. Çünkü Biz aziz halkımızı en iyi bir şekilde tanıyoruz; neleri sever nelerden nefret eder iyi biliriz. Bizim tahminlerimiz tutuyorsa bu her kesime değer verip onları dinlememizden kaynaklanıyor. Tabii birazda siyaseti bilmekten kaynaklanıyor. Bir Milli Görüşçü iyi analiz yapar ve görevinde ehliyet sahibi olduğu zaman görevden kaçmaz. Bizde bu anlayışla gazetecilikte ehliyetimizi almış ve işimizi layıkıyla yapmaya çalışmaktayız.” Dedi.