GENÇLER BİRLİĞİ DESTEK BEKLİYOR

GENÇLER BİRLİĞİ DESTEK BEKLİYOR
Lig lideri ile pazar günü oynadığı müsabakada dişe diş bir mücadele ortaya koyan ve taraflı tarafsız Karamanlı sporseverlerin beğenisini kazanan Karaman gençler birliği destek bekliyor.
Karaman Gençler Birliği Karaman’lı iş adamlarından destek beliyor.
Kulüp başkanı Yusuf Ünalan basın açıklaması yaparak Karaman’ın yöneticilerine ve iş adamlarına seslendi.
Klüp başkanı Yusuf Ünalan yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’ Hedefe ulaşma ve Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmek amacı ile kora kor mücadeleler veren ekibimizin talihsizliklerde yakasını bırakmıyor. Aldıkları cüzi bir ücret olmasına rağmen verdikleri mücadele takdire şayan. En son ikili mücadelede sakatlanan Cabirin elmacık kemiğinin kırıldığı ve Konya tıp fakültesinde başarılı bir ameliyat geçirdiği bilgisini de vermiş olalım. En kısa sürede aramıza dönmesini bekliyoruz.
Takımımız daki gençlerimizin kişisel anlamda futbol bilgi ve becerileri üst seviyede. Ancak yeni bir ekip olmamızın getirdiği bir takım olumsuzlukları maalesef lige girerken atlatamadık. Uyum sürecimiz beklediğimizden uzun sürdü. Grubumuzun tepesinde bulunan takımlar ile başa baş bir mücadele verdik ve galibiyete çok yaklaştığımız anlar oldu. Bu haftadan sonra oynayacağımız müsabakalar da daha kolay rakiplerimizle oynayacağız. Futbolcularımızın performansından memnunuz. Moralimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Karamanlı sporseverlere bugüne kadar verdikleri destek nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Güzel günler bizi bekliyor yola devam ediyoruz..’’ dedi.
 
Böylesine vermiş oldukları cansiperane mücadelenin desteklenmesi için Karaman’lı değerli büyüklerimizin, organize sanayideki iş adamlarımızın, desteklerini bekliyoruz. Biz futbolcularımızı kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz. Bir tanesinin canının yanmasını istemiyoruz. Verdikleri mücadelenin karşılığında mütevazı harçlıklarla ayakta durmaya çalışıyoruz. Bir kurum takımı da değiliz biz Karaman’a mal olmak için gayret gösteriyoruz. Karaman’ın tanıtımına ciddi manada katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. bilindiği  gibi dünyanın en büyük spor organizasyonu futbol. İlimizin  tek takımıyız ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor, daha önce Karaman sporda yapılan yanlışlıkları biz yapmayacağız ve alt yapı  çalışmalarımız hızla devam etektedir, şuan 60 tane pırıl pırıl genç çocuklardan seçme yaptık  ve 10-12- 14-16- 16-18 yaş grupplarında mücadele edeceğiz.
Kurumsallaşma  aşamasın da kulübümüz 18 branşta da faaliyet göstermektedir diğer branşlarda en yakın zaman da  başarılarımızı basından takip edebilirsiniz.
 
Değerli Karaman’lı büyüklerimizden güzel bir destek alırsak bu gençlerimizin hakkını ödeyebiliriz. Karaman’ın adını temsil eden ekibimiz gittiğimiz her deplasmanda cesaretli ve hırslı bir futbol oynamakta ve bizleri en iyi şekilde temsil etmektedir. Ancak yükümüz ağır ve bu yükümüze destek verecek genç sporcularımıza babalık vazifesi yapacak büyüklerimizden destek bekliyoruz. Tüm karamanlı sporsever büyüklerimizin hiç değilse bu anlamda bu zor zamanımızda bu gençlere destek olmalarını bekliyoruz. Saygılarımla tüm Karaman’lı sporsever büyüklerimize arz ederim.’’ dedi.