GENÇLERBİRLİĞİNE DESTEK SÜRÜYOR

GENÇLERBİRLİĞİNE DESTEK SÜRÜYOR
İlimizde faaliyet gösteren Final Dergisi Dershanesi, Karaman Genclerbirliği oyuncularından 9 tanesini dershaneye kayıt ettirdi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Karaman Gençlerbirliği Eğitim Sorumlusu Ahmet kapar şunları söyledi. Karaman Gençlerbirliği olarak hem spor alanında hem de  gençlerimizin eğitiminde başarıl olmasını istiyoruz, genç ve dinamik bir kadromuz var ve oyuncularımızın bir çoğu öğrenci  ve  bu Gençlerimizim geleceğini garanti altına almak ta yönetimimizin görevi  ve sorumluluğudur,        Hem sportif anlam da hem eğitim anlamın da başarıyı yakılıya cağımıza inanıyoruz. özelikle bizim gibi genç bir kadroya sahip olan final Dershanesine çok teşekkür ediyorum başta eğitimci kadrosu olmak üzere Fatih Tekin beye. Kulübümüze yaptığı bu destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum
                  Final Dershanesi sahibi Fatih Tekin yaptığı açıklamada; Kurum olarak sporu ve sporcuyu seviyoruz Karaman Gençlerbirliği spor kulübü yönetimini ziyarete gittiğim zaman, Karaman ve Genclerbirliği spor a yapabileceğimiz bir şey var mı diye sordum, konuyu yönetimdeki arkadaşlar ilettiler ve bende dershanem adına elimizden geleni yapacağımı söyledim, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Biz Final Dershanesi olarak Karamanı Seviyoruz ve sahip çıkıyoruz, Karamanı seven Bu kulübümüze ve gençlere sahip çıkılsın" dedi.